Ny falsk Netflixmail: “Opdater dine betalingsoplysninger”

Der er kommet endnu en falsk Netflix mail i omløb. Se den her og hvilke tegn der er til at den er falsk.

For nylig så jeg denne falske mail fra Netflix:

Det er endnu en af de mange falske mail vi har set, som ser ud fra de kommer fra Netflix. Finten er her at narre dig til at angive dine kreditoplysninger, i den tro at du opdaterer dit Netflixabonnement. Denne gang blev den oven i købet sendt til en mail, hvor jeg ikke har et Netflixabonnement.

I emnefeltet står der “Opdater dine betalingsoplysninger – Vigtig meddelelse”. Det er et emnefelt der skal få dig til at tro at mailen er vigtig, og reagere hurtig inden du får tænkt dig grundigt om. Som afsender står der “Netflix”, men når man kigger nærmere efter er afsenderadressen info@kiss.com.au, som jo ikke er Netflix’ adresse.

Hvis man klikker på “Opdater dine betalingsoplysninger” ledes du hen på adressen “https://www.albertocominelli.com/.tmb”. Det mærkelige er at denne side ikke eksisterer, faktisk lidt som om bagmændendes fupnummer er blevet opdaget af hjemmesideejeren.

Det betyder at denne fupmail ikke vil være effektiv i denne omgang. Men det er nok ikke sidste gang vi ser en fupmail fra Netflix.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x