WebDomain, Cliche Webhosting og Team Internet er blevet købt af One.com

De tre mindre webhostingfirmaer WebDomain, Cliche Webhosting og Team Internet er nu blevet opkøbt af One.com.

Det er blevet tid til endnu et opkøb i Webhosting branchen. Det er en tendens vi har set de seneste år, at især de små webhosting firmaer bliver opkøbt. Denne gang er det de tre webhostingfirmaer Team Internet, Cliche Webhosting og WebDomain der er blevet opkøbt af One.com. De tre webhostingfirmaer var ret små virksomheder, og var ejet af den samme. Nu er de altså blevet opkøbt.

Faktisk var Cliche Webhosting mit allerførste webhotel, som jeg købte tilbage i 2008, da jeg skulle lave min første hjemmeside. På det tidspunkt lavede jeg en hjemmeside i ren HTML og det betød at jeg kunne få et webhotel til kun 1 krone pr. måned. Den pris har de stadig kørt med indtil i dag.

Det forlyder at nogle af de eksisterende kunder i Team Internet, WebDomain og Cliche Webhosting har fået at vide at deres webhotel skal flyttes til One.com. Det er nogle utilfredse med, og de leder efter et nyt alternativ.

En af de ting kunderne ikke får ved One.com, men som de måske fik ved deres gamle webhotel, er muligheden for at have flere domæner. Hvis det er tilfældet for dig, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på enten UnoEuro eller Azehosting, der begge tillader flere domæner på dit webhotel og er rigtig gode og billige webhoteller.

Hvis du har webhotel hos Team Internet, WebDomain eller Cliche Webhosting og ikke ønsker at blive flyttet til One.com, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder. Hvis du beskriver hvilke behov du har i dag, skal jeg gerne give min anbefaling til hvilken udbyder der er bedst for dig.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x