Lalandia sommerhus – den perfekte ferieoplevelse for børnefamilier

Med et Lalandia sommerhus kombinerer du et sommerhus med en god ferieoplevelse, hvor du får adgang til badelandet, legeland og gode spisesteder.

Jeg har nogle gange prøvet at leje et sommerhus ved Lalandia i Billund. Det er et supersted, hvor man med sommerhuset også er tæt på Lalandia, Legoland og Givskud Zoo. Alle steder jeg har årskort til.

Hvis du lejer et sommerhus, så får du automatisk et armbånd til hvert familiemedlem, som giver frit adgang til Lalandia Aquadome (vandlandet) og Monkey Tonkey Land (deres legeland). Lalandia er et indendørs sted, hvor man har lavet en kunstig himmel og en stemning der minder om Italien om aftenen.

Der er masser af spisesteder der. Mit yndlingssted er Restaurante Bambino, som er en italiensk buffet hvor du frit kan tage alle de forretter, hovedretter og deserter du vil. Du betaler kun for drikkelsen udover prisen for menuen. Der er mange italienske specialiteter at vælge imellem, og du kan også få pizza, pastaretter og lasagne. Til dessert kan du både få is, softice og kage.

Du har også mulighed for at prøve Bones og andre spisesteder i Lalandia. Og så er der mange oplevelsessteder. Udover Aquadome og Monkey Tonkey Land er der også spillesteder, bowlinghaller og minigolf.

Men når du ikke er henne i selve Lalandia, så er det også bare rart at være i sommerhuset. Lalandia har en fin købmand hvor du kan købe ting, og desuden er der også et pizzaria hvor du kan hente pizza.

Sommerhusene er fine med spa, nogle steder sauna og ellers fint køkken med opvaskemaskine og gode værelser. Der er også fine terasser du kan sidde på. Jeg kan varmt anbefale en ferie i et Lalandia sommerhus. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer der.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x