Lækre pebernødder til jul

Her er en opskrift på lækre og nemme pebernødder du kan lave til jul.

Jeg har gennem tiden delt nogle få af de bedste opskrifter, som jeg ofte bruger. Den kommende tid vil jeg gerne dele flere af de opskrifter jeg selv bruger. Dels fordi jeg så selv har nem adgang til at finde opskriften igen, men også fordi jeg gerne vil dele den med dig. Du er meget velkommen til selv at bidrage med tips og tricks til opskrifter eller spørgsmål i kommentarerne nederst.

Dette er opskriften på pebernødder fra min barndom. Du skal bruge følgende ingredienser:

 • 125 g. kartoffelmel
 • 1 æg
 • 375 g. mel
 • 250 g. smør
 • 250 g. sukker
 • 50 g. mandler
 • Reven citronskal
 • Kanel
 • 1 tsk hjortetakssalt

Du laver dem på følgende måde:

 1. Rør alt sammen til en dej.
 2. Form pebernødder og læg dem ud på en plade.
 3. Bag i ovnen ved 200 grader.
5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x