JBL Link Bar – Højtaler, Google Assistent, Chromecast og Android TV i et

Er du vild med smartenheder? Eller leder du efter julegaven til din mand? Så læs her om den ultimative smartenhed til tv’et.

Hvis du gerne vil have lidt bedre lyd fra dit tv, kan du med fordel købe en højtaler. Her synes jeg du skulle tjekke den nye JBL Link bar ud. Det er en aflang højtaler du placerer under dit TV, men så er det samtidig også en smarthøjtaler. Den har indbygget Google Assistent, Chromecast, Android TV og bluetooth højtaler.

Hvis du køber JBL Linkbar, kan du altså caste streamingkanaler og andre ting op på dit TV. Med Google Assistenten kan du sætte noget på TV’et bare med din stemme. Med Android TV får du en oplevelse der minder lidt om et mediecenter.

Android TV har adgang til Google Play, så du kan installere apps ligesom hvis det var en mobiltelefon. Den svarer lidt til et Apple TV, så her kan du let finde TV-kanaler og andre streaming muligheder.

Du kan streame musik og lyd via 2 måder. Du kan vælge at gøre det via bluetooth eller du kan vælge at gøre det via WiFi. Du tilslutter den til dit tv via HDMI porten. Der følger en fjernbetjening med, så du kan styre din smartenhed både med en fjernbetjening og din mobiltelefon.

Hvis du køber JBL Link Bar via nettet, kan du være heldig at få den fra lige under 3000 kroner.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x