Hvem er Autoseo-expert.com?

Optræder Autoseo-expert.com også på din Google Analytics? Læs hvem de er og hvordan du blokerer dem her.

Du har sikkert prøvet før, at der i din Google Analytics statistik optræder en masse besøg fra nogen du ikke kender. En af dem kan være dem der hedder Autoseo-expert.com.

Domænet er ejet af Semalt.com der udbyder lavkvalitets søgemaskineoptimering, og som her anvender en Black Hat SEO taktik der kaldes for Referrer spam. Det er en form for spam, hvor de netop sørger for at optræde i din Google Analytics statistik og det findes der masser af eksempler på.

Formålet er at narre dig til at indtaste adressen i din browser og gå ind på deres hjemmeside eller søge efter den på Google. Dette selvfølgelig i håb om at få flere kunder. Når du går ind på adressen bliver du bedt om at indtaste din e-mailadresse, hvorefter du kan forvente at få tilsendt en del spammails.

Semalt.com er kendt i Referrer spam branchen og de har tidligere forsøgt med et hav af domænenavne herunder g-best-seo.com, promotion-for99.com, 9-best-seo.com, 7-best-seo.com, 9-reasons-for-seo.com, 16-reasons-for-seo.com, 17-reasons-for-seo.com, 15-reasons-for-seo.com, 9autoseo-expert.com, 100-reasons-for-seo.com, 12-reasons-for-seo.com, local-seo-for-multiple-locations.com, autoseo-b2b-seo-service.com, seo-services-wordpress.com, seo-services-b2b.com, autoseo-wordpress-services.com, seo-wordpress-analytics.com, seo-for-wordpress.com, analytics-for-seo.com, autoseo-trial-for-1.com, seo-helper.org, free-seo-consultation.com, get-seo-help.com, seo-services-with-results.com, free-seo-help.org, better-seo-promotion.com.

For at undgå referrer spam, skal du filtrere det fra i Google Analytics, hvilket du kan læse om her hvordan du gør.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x