Gratis regnskabsprogram til din virksomhed

Der findes et hav af regnskabsprogrammer til din virksomhed. I denne artikel vil jeg kort præsentere nogle af de regnskabsprogrammer der findes på markedet og som er til dig der har en mindre virksomhed. 

Microsoft Excel

Excel fortjener altid en særlig plads, fordi det er rent faktisk et af de mest anvendte regnskabsprogrammer – og de fleste har det allerede. Excel kan regne næsten alt ud og tilpasses til nøjagtig ens behov.

Det er dog kun en løsning for en meget lille virksomhed, da der kan være en del arbejde med at sætte alle tal korrekt op – og du skal selv sørge for at validere at programmet eller dig overholder alle regnskabsregler. F.eks. er der i bogføringsloven et krav om at har man brugt et fakturanummer, skal det næste gives fortløbende og man må ikke bruge samme fakturanummer to gange. I excel ville det være let at genanvende samme nummer eller f.eks. slette en faktura. Dette kan ikke lade sig gøre i alle regnskabsprogrammer.

Billy regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram er også et online regnskabsprogram til små virksomheder. Her får du også en gratis udgave – men det skal ikke blive særlig meget avanceret før det koster penge. Dinero giver nok flere funktioner gratis, end Billy gør.

Find Billy regnskabsprogram her.

Dinero

Dinero er et af de nyere regnskabsprogrammer for tiden. Det passer nok mest til mindre virksomheder og her kan du nøjes med den gratis version. Vil du have nogle flere funktioner, som f.eks. anvendelsen af en app, koster det penge. Dinero er også et online regnskabsprogram.

Find Dinero her.

e-conomic

e-conomic er et meget populært online regnskabsprogram, som nok også er til lidt større virksomheder, end Dinero og Billy. Til gengæld er det ikke gratis – den mindste pakke koster pt. 99 kr. pr. md. Der er rigtig mange funktioner og et hav af tillægsmoduler du kan lægge til.

Find e-conomic her.

Saldi

Saldi er et meget billigt dansk regnskabsprogram der også er et online regnskabsprogram. Der findes ganske vist en gratis version, men her er du begrænset til 300 posteringer pr. år – og det kan kun meget små virksomheder overholde. Til gengæld får gratis brugere adgang til ALLE funktioner.

Find Saldi her.

Visma

Visma leverer også et fint regnskabsprogram, der dog koster en smule. Det er dem der i sin tid overtod Summasummarum, som var et godt regnskabsprogram der blev anvendt af mange engang.

Find Visma her.

Gnucash

Gnucash fortjener også meget ros. Det er ganske vist ikke et online regnskabsprogram – men det er et fuldstændig gratis regnskabsprogram med mange funktioner til den lille virksomhed. Det er open source og forbliver derfor gratis. Og det bedste af det hele er at det virker til både Windows, Mac og Linux.

Find Gnucash her.

Debitoor

Debitoor er et mindre online regnskabsprogram, hvor der også findes en gratis udgave. Denne tillader dig dog kun op til 3 kunder, så det er nærmere en prøveversion.

Find Debitoor her.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics er nok et af de mest avancerede regnskabsprogrammer der findes. Dette er til større virksomheder.

Find en forhandler her.

Bruger du et andet regnskabsprogram er du velkommen til at anbefale det i kommentarerne.

 

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x