Godt nytår – og på gensyn i 2019

Det er nu syv år siden jeg startede denne blog op omkring alverdens it-emner. Godt nytår allesammen og på gensyn i 2019.

IT-blogger.dk er kun en af flere blogs jeg har, men er en af de blogs jeg har brugt flest timer på. Her har jeg samlet nogle af de erfaringer jeg selv har gjort inden for software, hardware, programmering og mange andre IT-emner.

Jeg vil gerne sige tak til alle jer der har læst med gennem tiden og som har kunnet bruge nogle af artiklerne. Det er jeg rigtig stolt af, og et af de formål siden har haft fra start var netop at få flere it guides på dansk.

Jeg vil fortsætte med at skrive artikler i 2019, når jeg støder på nye emner og nyheder om IT. Snart vil jeg udvide med flere artikler omkring hvordan du starter din egen blog, for at dele de erfaringer jeg har gjort med. Er der noget du gerne vil vide mere om er du velkommen til at skrive det i en kommentar nedenunder.

Rigtig godt nytår om under en time. Og på gensyn i 2019 🎊🎉

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x