Facebook blokerer links til konkurrerende socialt netværk

Du skal ikke prøve at lave et link til det sociale netværk Tsu på Facebook. Dette link vil nemlig blive blokeret af Facebook. De tillader nemlig ikke at du linker til deres konkurrent Tsu på deres platform. Det måtte en Tsu bruger sande, da han prøvede det.
Når han prøvede at linke til Tsu, kom der følgende meddelelse frem:
Tsu
Det samme skete hvis han forsøgte at linke fra Instagram eller Facebook Messenger. Noget kunne derfor tyde på at Facebook blokerede for links til Tsu fra alle deres platforme.
Tsu er et nyere socialt netværk, der viser reklamer ligesom Facebook. Til gengæld kan du som bruger få del i op til 90% af reklameindtægterne, hvis du er aktiv på mediet og deler indhold igennem mediet.
Om det sociale medie bliver populært ved vi selvfølgelig ikke endnu, men det har eksisteret i mere end et år, og hidtil ser det rimelig dødt ud derinde. Prøv selv at oprette en profil på Tsu og følg mig.
Tsu brugeren påstår også at Facebook har slettet mere end en million indlæg på facebook, der handlede om Tsu. Spørger man Facebook, påstår de at disse links er spam. Måske det har noget at gøre med at brugerne i princippet tjener penge på at linke til Tsu, og derfor ikke har en reel interesse i at dele indhold derfra. Andre påstår at Facebook forsøger at undgå at der skal opstå en ny konkurrent til dem, som stjæler deres brugere.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x