Erhvervsblogger flytter ind hos IT-blogger.dk

Erhvervsblogger flytter nu ind på IT-blogger.dk, hvor du fremover stadig kan læse om mulighederne og udfordringerne ved at have egen virksomhed.

I 2015 startede jeg egen virksomhed og lærte her om alle de udfordringer, som andre iværksættere også oplever, når de skal starte egen virksomhed. Hvordan starter man virksomheden? Hvad må jeg trække fra? Hvordan laver jeg årsopgørelsen? Hvordan laver jeg regnskabet? Hvordan lukker jeg virksomheden? Der er rigeligt med spørgsmål man kan stille som iværksætter.

Jeg valgte derfor dengang at blogge om de udfordringer jeg selv har haft, og det blev til Erhvervsblogger.dk. Her bloggede jeg om iværksætteri fra 2015 til 2019, hvor jeg blev færdig med studiet og det blev derfor ikke til så meget efterfølgende.

I dag er IT-blogger.dk mere aktiv, og derfor har jeg valgt at flytte alle artikler ind på IT-blogger.dk i sin helt egen erhvervssektion. Her vil du kunne finde de gamle artikler, og du vil også i fremtiden kunne læse mere om iværksætteri.

Alle kommentarer med spørgsmål og svar som i stillede på Erhvervsblogger.dk er fulgt med over. Forummet vil blive lukket, men i stedet håber jeg at i vil skrive kommentarer til de enkelte artikler. Så skal jeg nok svare så godt jeg kan.

Jeg håber I vil tage godt imod initiativet. Hvis I har nogle spørgsmål er i velkomne til at skrive nedenunder i en kommentar.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x