Elon Musk køber måske ikke Twitter alligevel

Først meldte han ud at han havde købt Twitter, nu melder han ud at han måske vil trække sig fra handlen. Undskyldningen er at Twitter skulle have for mange spambot-kontoer.

Det er ikke længe siden Elon Musk meldte ud at han havde købt Twitter. Det fik mange brugere til at skifte til alternativet Mastodon, men nu viser det sig måske at Elon Musk alligevel ikke ender med at købe Twitter.

Twitter skulle i forbindelse med handlen have anlået at der på Twitter var 5% spambots. Uafhængige forskere har meldt ud at antallet formentlig er omkring 9-15%, men Elon Musk mener nu at der er tale om minimum 20%.

Fordi han ikke ved præcis hvor stor andelen af spambots der er, har han truet med at trække sig fra handlen igen. Formentlig vil han forsøge at få en rabat for købet af Twitter, men lykkedes det ikke kan det ende med at han trækker sig. Prisen er lige nu 44 milliarder amerikanske dollars, men det kan altså ende med at blive billigere.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x