DJI Phatom 3 – få din egen fjernstyrede helikopter

Droner bliver mere og mere populære. Det er blevet udbredt som legetøj for voksne – og din man vil blive SÅ GLAD for den som julegave. 
En drone er en fjernstyret minihelikopter som du kan sende op og bl.a. bruge til overvågning. Det er ikke helt det samme som den slags droner militæret bruger. Dette er legetøj. De kaldes også for Quadcopter droner.
Nu kan det jo godt lyde som grænseoverskridende at skulle foretage overvågning med droner. Men faktisk er meningen ikke at du skal overvåge naboen, men snarere lave en film af et smukt landskab fra luften af eller lign. En landmand kan også f.eks. få et overblik over sine marker med en drone, så i virkeligheden burde alle landmænd eje en drone. De flyver ca. 300 meter op i luften og herfra kan det indbyggede kamera så starte med at tage billeder.

DJI Phantom 3

Det er ikke fordi der endnu er kommet et stort udvalg af droner i Danmark – men det er helt klart på vej. DJI er en af de producenter af droner der er kommet til Danmark – og deres DJI Phantom 3 er nyeste model.
Phantom
Det er en af de mere avancerede droner du kan købe i Danmark. Til gengæld er det også en af de mest simple at anvende og det er godt kram. Den er også stort set helt samlet når du får den, hvilket også er en fordel.
Det helt særlige ved DJI Phantom 3 er at den flyver via GPS. Dette er fantastisk, fordi den så altid finder hjem igen. Ved andre droner har man risikoen for at den styrter ned, hvis f.eks. fjernbetjeningen går i stykker. Det gør DJI Phantom 3 ikke. Den flyver bare hjem igen.
Når denne drone flyver vil du kunne se billedet på din smartphone direkte.
Nu er DJI Phantom 3 ikke lige den billigste drone du kan købe. Det er også fordi den er så god, har indbygget GPS og et superfedt kamera. Derfor koster den også 6.199 kroner at købe.
Har du en drone? Så må du gerne skrive om dine erfaringer i kommentarerne.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x