Telefoner til ældre med store knapper

Mobiltelefonerne er bare blevet mindre og mindre med tiden. Knapperne man skal trykke på er også blevet mindre – og nu skal man finde dem på en skærm. Her sætter jeg fokus på telefoner til ældre med større knapper. 
Vi glemmer nogle gange de ældre mennesker, når vi udvikler nye mobiltelefoner. Det er smart med alle de funktioner og at man kan have den med i lommen. Men ældre har bare det problem at de ofte ikke ser så godt, og derfor ikke kan betjene de små mobiltelefoner.
Det er efterhånden svært at finde de gode gamle telefoner med større knapper og en almindelig skærm. Telefoner som også ældre svagtseende mennesker kan betjene. Dette har butikken Telecall gjort noget ved. De har specialiseret sig i at sælge netop telefoner til ældre mennesker.
Telefon
Du kan få telefoner som både ligner de gamle fastnettelefoner, telefoner der er klaptelefoner eller bare telefoner der ligner de gamle mobiltelefoner. Fælles for dem alle er at de har få og store knapper, så de er nemme at betjene.
Nogle af telefonerne har også en bordlader, så man bare kan sætte telefonen direkte i den for at oplade den. Dette kan også være en fordel for personer der har svært ved at sætte ledningen i telefonen.
Det gode ved disse telefoner er at de stort set intet koster, i forhold til en af de dyre smartphones i dag. Du får typisk en god telefon til en 6-800 kroner. Du bestiller den via nettet og så kommer den en 2-3 dage senere.
Jeg kan varmt anbefale Telecall, hvis du leder efter en telefon med store knapper der er lette at betjene. Du finder ikke en butik med et større udvalg.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x