Del IKKE dette opslag på Facebook

Endnu et falsk kædebrev spreder sig på Facebook, og det bliver delt i stor stil. Men der er absolut INGEN grund til at dele dette opslag på Facebook.
Der kommer ofte mange forskellige slags kædebreve på Facebook. Altså opslag hvor man opfordres til at kopiere indlægget og dele det på sin væg. Oftest er de falske og der er ingen grund til at dele dem. Alligevel ser man dem delt i stor stil og fylder din Facebook væg op.
Senest er der kommet et Facebook kædebrev, hvor det påstås at nogen tager dit profilbillede, opretter en ny profil og ansøger dine venner om venskab. Og at man derfor skal erklære til sine venner, at de ikke skal tage imod en venneanmodning fra en ny profil fra dig. Der står:

PAS på jeres FB-profil 😳
Der bliver taget billeder fra din profil + dit navn og oprettes en ny konto 😡
Så beder de dine venner om at tilføje dem😨😨😨 
Dine venner tror det er dig, og accepterer. Fra det øjeblik kan de skrive og offentliggøre, hvad de vil, med dit navn.
🙏🏻VÆR SØD IKKE AT ACCEPTERE EN NY ANMODNING FRA MIG🙏🏻 hvis det skulle ske....
OBS! Kopier og indsæt - IKKE DELE !!

Men dette er et falsk kædebrev og der er ingen grund til at dele det. Det er simpelthen bare noget vrøvl at dele det, fordi den metode der beskrives sker ikke i praksis på Facebook. Og hvis du en dag faktisk skulle have brug for at lave en ny profil og anmode dine venner om venskab er det da ikke smart, hvis du har bedt dem om ikke at acceptere dig.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x