1⭐ til Power – Dårlig købsoplevelse hos Power.dk

smart

For nylig havde jeg problemer med at få penge tilbage for en vare købt på Power.dk. Har Power styr på deres kundeservice?

Den 16. december 2019 købte jeg en vare på Power.dk. Jeg betalte med det samme for varen, hvilket jeg fortryder i dag. Pengene trak Power fra min konto den 18. december, og så hørte jeg ikke rigtig mere fra dem.

Jeg skrev derfor til dem den 22. december for at høre hvornår jeg ville modtage min vare. Det blev tidligst den 27.-28. december, fordi de havde leveringsproblemer. Det havde de bare glemt at informere mig om.

Jeg annullerede derfor købet og bad om pengene retur. Det fik jeg bekræftet med det samme at jeg kunne få. Men så skete der ikke mere.

Den 27. december skrev jeg til dem igen, for at høre hvornår jeg ville få mine penge. De beklagede og lovede at de ville rykke for at få pengene udbetalt.

Den 31. december var der endnu ikke sket noget, så skrev for at rykke for dem igen. For tredje gang. De beklagede meget og sagde at nu havde selve chefen selv taget hånd om det, og nu ville der ske noget. Senest den 2. januar ville jeg få besked om at pengene var på vej tilbage.

I dag er det den 2. januar, og jeg har nu endnu ikke modtaget nogen mail eller penge. Jeg kontaktede dem for 4. gang, og de beklagede igen og fortalte at nu var pengene overført. Men der ville gå fra 2-5 bankdage før jeg ville modtage pengene.

Er det rimeligt?

Der er nu gået 13 dage og jeg har endnu ikke set hverken nogen mail eller penge. Power har hvis der går 5 bankdage holdt mine penge tilbage i 20 dage. Uden jeg nogensinde har set nogen vare.

Det er simpelthen frustrerende og dårlig kundeservice af Power. Har I andre oplevet noget lignende? Del gerne din dårlige Power oplevelse med os andre i kommentarerne nedenunder.

Jeg har også skrevet om sagen på Trustpilot, som du kan læse her.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Lasse
Lasse
5 måneder siden

Power de snyder deres kunder for et godt ord. Det er også kommet frem i Kontant! Mange kunder bestiller en vare, og når de kommer og henter den er den alligevel ikke på lager. Snyd og humbug. Handl aldrig der!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x