Clean my Mac 3 – oprydningsprogram til din Mac

Clean my Mac 3 – oprydningsprogram til din Mac

Hvis du bruger din Mac ofte, vil du opdage at den bliver langsommere, fordi den er fyldt med en masse overflødig junk. Junk der kan rydes op. Her anmelder jeg et program der netop automatisk kan fjerne alt junk på din Mac. 

Programmet hedder CleanMyMac 3 og du kan downloade det gratis, men du skal betale for en licens. Den koster omkring 400 kroner, men det er meget normalt for et program i den klasse.

Programmet scanner din Mac igennem og viser dig så hvad der trænger til at blive ryddet op. Så trykker du bare på “Clean” hvorefter programmet sletter filerne, så din Mac bliver hurtigere.

Programmet søger bl.a. i dine mails og billeder samt systemfiler på computeren om der er noget der kan ryddes op. Nu tænker du sikkert: Den skal ikke pille i mine billeder eller mails? Men bare rolig: den fjerner ikke nogen mails eller billeder, som ikke er overflødige.

Hver gang du f.eks. gør noget ved et billede, som f.eks. at rotere det, så gemmes der en skjult kopi af dette billede – bare som en slags backup. Denne har du ikke brug for og den kan roligt slettes. Dette finder programmet ud af og foreslår at den bliver slettet.

Prøv programmet – det kan potentielt gøre din Mac meget hurtigere.

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

One thought on “Clean my Mac 3 – oprydningsprogram til din Mac

Skriv et svar

%d bloggers like this: