Apple Watch er kommet til Danmark

Apple’s nye smartur Apple Watch kommer nu endelig til Danmark. Wupti blev de første der tilbyder Apple Watch i Danmark. 
apple-watch
Apple uret kommer i en rigtig god kvalitet i en rustfri stålkasse på 38 mm, ligesom alle Apple’s andre gode produkter. Kender du Apple’s kvalitet fra iPhone, Mac eller iPad kender du det også fra Apple Watch.
Apple uret er jo et smart-ur, hvilket betyder at du kan have apps direkte på dit ur. I fremtiden vil det muligvis også være muligt at betale for dine varer i butikken med apple uret. Det er en teknologi der er kommet i USA og som måske også snart kommer til Danmark.
Skærmen er en Retina skærm (rigtig god kvalitetsskærm) og er vandafvisende, så du skal ikke være bange for at gå med uret ude i regnen. Glasset er et IonX glas der er meget hårdfør og beskytter mod ridser.
Apple Watch kan kommunikere sammen med din iPhone, dog kun de nyere fra iPhone 5 og fremefter. Så det er vigtig at din iPhone også er forholdsvis ny, hvis du overvejer at investere i et apple watch.
Ved at kommunikere med din iPhone synkroniseres der med din kalender og dine kontakter. Så du har hele tiden din kalender med dig. Det er perfekt hvis du har en travl kalender eller mange møder, så du altid har dem lige i nærheden.
Du kan også bruge Apple Watch til at ringe til dine kontakter. En ulempe er dog at man endnu ikke kan tilføje en ny kontakt, så her skal man altså have fat i sin iPhone. Du er derfor afhængig af at dem du vil ringe til står i din adressebog.
Der findes også nogle sensorer der kan måle din aktivitet og puls og formålet med det er at du også kan bruge uret til at holde øje med din sundhed og forbedre din træning.
Uret koster fra 3.555 til 6.199 kroner og findes i et hav af farver til enhver smag. Med uret får du mulighed for at tage det bedste fra din iPhone med dig og så lade din iPhone blive derhjemme. Et hit for enhver Apple fan.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x