Anmeldelse af Surface Pro 3

Her får du en anmeldelse af Surface Pro 3 fra Microsoft – den perfekte tablet/bærbar til studiet. Når du studerer, har du brug for en computer der er nem at slæbe frem og tilbage mellem hjem og studiet. Her er en Surface 3 Pro perfekt, fordi den fylder ikke særlig meget og så er det en computer og tablet i én og samme enhed. 
Surface-3-Pro
Som udgangspunkt kommer en Surface Pro 3 med Windows 8.1 – men så er man berettiget til gratis at opgradere til Windows 10. Windows 10 er et lidt hurtigere styresystem og virker også lidt bedre hvis man ikke har en tablet.
Med Surface får du en slags avanceret tablet med et tastatur. Det betyder at du kan bruge den som tablet når du sidder til forelæsningerne, men anvende den som computer i toget eller når du laver lektier hjemme. Du kan få Microsoft Office på den, så du nemt kan lave afleveringer på samme måde som en pc.
Microsoft selv har pralet med at denne Surface Pro 3 er god nok til både at kunne erstatte en iPad Air og en Macbook Air. Og det er faktisk ikke helt ved siden af, fordi den nye Surface har fået så mange forbedringer, så den kommer på højde med disse.
Surface kommer med en 1.9 GHz Intel Core i5-4300U dual-core processor og 8 GB RAM. Harddisken har 256 GB, hvilket er rigeligt til de fleste. Den har et 802.11ac, hvilket er det hurtigste netværkskort der findes på markedet. Den har bluetooth, USB og microSD kortlæser samt indgang til hovedtelefoner og mikrofon. Herudover har den hele to 5 MP webcams der kan give 1080p HD video. Derfor har Surface Pro 3 reelt godt nok hardware til at kunne sammenlignes med en pc eller Mac.
Batterilevetiden på denne Surface 3 Pro er rigtig god. Selv med en masse aktivitet har tests vist at den har kunnet holde strøm i ca. 4 timer.
Ved siden af selve Surface 3 Pro skal du huske også at købe et Type Cover, der er det tastatur der skal anvendes. Du kan ganske vist godt anvende den uden, men så bliver det i praksis en tablet. Tasteturet er meget tyndt, så den fylder virkelig ikke meget at have med i tasken.
Når du skal bruge apps, så er der selvfølgelig de apps der er tilgængelige i Windows Store. Det er efterhånden en del apps, selvom det selvfølgelig ikke helt kan stikke Google Play. Men du får rigeligt af forskellige apps at vælge imellem. Og til selve Surface 3 Pro hører også Onenote med som du kan anvende til at tage noter under studiet.
Jeg vil anbefale Surface 3 Pro til enhver som ikke synes at en tablet er tilstrækkeligt, men som ikke gider slæbe to enheder med. Derfor er den selvskabt til en der pendler meget.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x