Anmeldelse af Pure DAB radioer

Pure er de førende inden for salg af DAB radioer og har vundet adskillige priser. Her anmelder vi deres DAB radioer
DAB er det nyere digitale radioformat, og meningen er egentlig at DAB skal erstatte FM på længere sigt. Lidt ligesom digital TV allerede har erstattet analog TV. Hvorvidt det kommer til at ske helt er uvist, fordi FM stadig er så meget populært. Uanset hvad findes der i dag et hav af DAB radiokanaler, som man kan høre. Så hvis man meget hører radio kan det være en fordel af have en DAB radio.
På DAB radiokanalerne har man meget mere specifikke kanaler, så man f.eks. kan høre kun POP musik eller kun ROCK musik, hvis man har lyst til det. Der er FM kanalerne meget mere blandede kanaler.
Pure laver nogle rigtig flotte DAB radioer, der passer ind i ethvert hjem. De er små og pynter fint i f.eks. et køkken. Den nedenunder er lavet i valnøddetræ.
Pure-dab-radio
Denne DAB radio kan du købe her for knap 1100 kroner. Du kan købe den for at kunne tage flere radiokanaler og så er du klar til når Folketinget beslutter at FM radiobåndet skal lukkes ned.
I landende omkring os, f.eks. Storbritanien og Norge, sker der lige nu en eksplosion af nye DAB radiokanaler. I Danmark er det mest DR der leverer kanalerne, ligesom vi kender fra FM båndet, men der er politisk enighed om at der skal være flere kanaler. Herudover vil det også uden tvivl, på et tidspunkt, ske det at FM båndet bliver permanent lukket ned.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x