Anmeldelse af Amazon Kindle Fire HDX 7

Kindle er Amazons egen tablet hvor du kan læse en masse af de gode e-bøger der findes på Amazon. Her får du en anmeldelse af Amazon Kindle Fire HDX 7. Kindle Fire HDX 7 er tredje generation af Kindle, der kom for nogle år siden. 

Hardware specifikation

Skærm

Den har en 7″ IPS LCD skærm med en opløsning på 1920×1200 pixels og pixel densitet på 323 ppi. Dette er faktisk en rigtig god opløsning for en tablet.

Processor, hukommelse og grafik

Processoren er en quad-core Qualcomm Snapdragon 800 CPU med 2.2 GHz. Den har hele 2 Gb RAM og en Adreno 330 video chip.

Lagerplads

Du kan få denne Kindle med 16, 32 og 64 Gb intern lagerplads. Man kan ikke som med en Android tablet indsætte et eksternt SD kort for at udvide pladsen. Derfor er det vigtigt at du tænker dig godt om før du vælger en med for lidt plads.

Størrelse

Størrelsen på tabletten er 186 x 128 x 9 mm og den vejer 303 gram.

Batteri

Denne tablet kommer med et batteri på 4550 mAh. Dette lyder ikke af meget, men til almindelig brug skulle det svare til 11 timers strøm.

Operativsystem

Disse Kindle tablets kommer med deres eget operativ system. Denne med Fire OS 4.5.4 “Sangria”. I virkeligheden er det Android som er blevet tilpasset af Amazon. Det er dog blevet så tilpasset, så du slet ikke kan genkende Android mere.
Man skal heller ikke tro at denne Kindle er en genvej til en Android tablet som du så bare kan tilpasse. Det er ikke muligt at få den til at ligne Android igen. Det gør nu heller ikke noget, for operativsystemet er fint.

Kamera

Denne tablet har kun et kamera foran på 720p. Det virker fint til Skype og lignende ting.

Generelt indtryk

Denne Amazon tablet er en tablet hvor man virkelig bliver imponeret over dens ydeevne. Den har da også en del hukommelse og processor, så det skulle den også gerne.
Batterikapaciteten skal man ikke bekymre sig. Den kan sagtens holde sig en dags tid under normal brug.
Tabletten er fint til hvis du skal bruge en tablet til at surfe på nettet, tjekke mails og læse en masse e-bøger.
Tabletten koster typisk omkring et par tusinde kroner og for denne pris får du altså en stærk og hurtig tablet. Vær dog sikker på at det ikke faktisk er Android du gerne vil have, fordi så skal du ikke vælge denne tablet.
Kindle Fire HDX 7 kan købes her

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x