Ampera og The Charger overtages af Norlys

De to leverandører af ladestationer Ampera og The Charger bliver opkøbt af Norlys.

Ampera og The Charger er to små firmaer, der sælger ladestationer og sevice af ladestationer. Samtidig har de to også fastholdt betaling af el-refusion på 86 øre pr. forbrugt kWh uden at du behøver en elaftale hos dem. Det er anderledes en Norlys hvor du skal have en elaftale for at få refusion. Men nu er begge to blevet opkøbt af Norlys, der vil overtage kunderne fra 1. marts 2023.

På Amperas hjemmeside kan man læse, at selvom de overtages af Norlys vil de fremover stadig have deres egen kundeservice. De lover også at der ikke vil blive stillet krav om at man skal have en elaftale hos Norlys.

Vi er glade for at kunne fortælle, at du fra i dag har adgang til de fordele, der hører til at være en del af Norlys Opladning. Det har du, fordi vi har valgt at sælge Ampera Ladeløsninger ApS til Norlys med effekt fra den 1. marts 2023.

Baggrunden for at sælge vores virksomhed skal findes i, at markedet for ladeløsninger er meget omskifteligt og stiller store krav til os som operatører for til stadighed at kunne være relevante og tilbyde attraktive ladeløsninger. Og vi er helt overbeviste om, at Norlys vil kunne opfylde netop de krav. Norlys er en stærk aktør på markedet, der har forudsætningerne til at forblive konkurrencedygtige og har styrken til at sikre fremtidige tilbud og fordele til jer som abonnenter.

Store dele af Ampera fortsætter i Norlys – men Ampera vil fortsat have egen kundeservice, hvor vi fremadrettet udvider åbningstiderne.

Vi har sat stor pris på jeres kundeforhold hos os. Tak for jeres loyalitet. Og så håber vi at fortsætte den gode relation i rammen af Norlys. I løbet af de næste 14 dage vil I modtage en velkomstmail fra Norlys med relevante informationer om muligheder og tilbud.”

Meddelelse på Amperas hjemmeside

På The Chargers hjemmeside kan man læse nogenlunde det samme, at kundeservicen fortsætter under samme navn indtil videre.

Fra den 1 Marts 2023 bliver the charger en del af Norlys. Dette betyder ikke noget for dig som kunde hos The Charger, da vi stadig vil give den gode service og hjælpe med driften af din ladeboks.

Du skal fortsæt kontakte The Charger på tel. 71747173 eller på mail info@thecharger.dk for at få hjælp og vejledning, da det vil fortsætte under dette navn et stykke tid endnu.

Er du kunde hos The Charger nu, vil du blive kontaktet af The Charger om at give samtykke til følge med over til Norlys, og vi sammen kan give den bedste service til din ladestander. Dette gør, vi så du som kunde har mulighed for selv at vælge og give dit samtykke om at flytte med.

Vi glæder os til at fortsætte den gode service.

Meddelelse på The Chargers hjemmeside

Ampera og The Chargers kunder vil skulle give et samtykke for at blive flyttet over på en Norlys aftale. En serviceaftale hos Norlys koster 129 kr. pr. måned hvis du ikke har en elaftale hos Norlys og 79 kr. pr. måned hvis du har en elaftale. Vælger du også at have en elaftale hos Norlys koster det 29 kr. pr. måned i abonnement, og spotpristillægget for Norlys el er kun ca. 4 øre pr. kWh. Norlys har også netop som andre elleverandører droppet kravet om acontobetaling for el, således at du betaler for den faktiske el du bruger.

Norlys har med opkøbet af de små ladeoperatører endnu engang udvidet deres portfølje med produkter på elbil-området. For nylig opkøbte de også ladeoperatøren Sperto, hvilket gav Norlys adgang til et offentligt ladenetværk til deres kunder. Opkøbet af Ampera og The Charger vil give Norlys yderligere 3.000 kunder og 50 offentlige ladestandere, som de overtager.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x