Alt om den kommende Streaming tjeneste Disney Plus

Alt om den kommende Streaming tjeneste Disney Plus

Disney har løftet sløret for deres kommende streaming tjeneste, der skal være en konkurrent til blandt andet Netflix.

Den 12. november 2019 vil amerikanerne få adgang til Disneys kommende streaming tjeneste Disney+. Hvornår danskerne får adgang til tjenesten er fortsat ukendt, men mon ikke det bliver engang i starten af 2020?

Igennem flere måneder har Disney opsagt kontrakten med blandt andet Netflix, som gav Netflix adgang til alle Disney’s produktioner. Og det er ikke så lidt. Bortset fra Disney’s egne film, så laver de også Star Wars, Marvel, Pixar, The Simpsons, National Geographic og 20th Century Fox. Det betyder at hvis du skal se disse ting, vil det altså ikke ske på Netflix fremover.

Disney har også givet et bud på prisen – i hvert fald for amerikanerne. Disney+ skal koste 6,99 USD pr. måned svarende til 46 kroner pr. måned. Dermed bliver Disney+ faktisk billigere end Netflix, og det ser ud som om det er en del af Disneys taktik at de vil konkurrere direkte med Netflix.

Streamingtjenesten vil huse mere end 7500 tv-afsnit og 500 film. Det bliver altså tale om en større streaming tjeneste. Tjenesten vil udover til smartphones og tablets også blive tilgængelige for blandt andet smart tv og spillekonsoller. Det forlyder at Disney allerede har lavet en aftale med Sony om integration i Playstation 4.

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Skriv et svar

%d bloggers like this: