Anonymiser et international domæne i WHOIS

Hvis du vil stå anonym i WHOIS registreret for dit domæne, får du her en guide. 
WHOIS registreret er et register hvor alle kan slå op, hvem der ejer et domæne. Hvis du har et internationalt domæne, f.eks. et .COM, .NET, .ORG, .ME eller .XYZ domæne, er det faktisk muligt at stå anonym i WHOIS registreret. Det er ganske vist ikke muligt hos alle webhosting udbydere, men hvis du har dit domæne hos Unoeuro, er det muligt. Så ønsker du at stå anonym i WHOIS registreret og du ikke har dit domæne hos Unoeuro, kan du overveje at flytte det til dem her.
Når dit domæne findes hos Unoeuro, logger du bare ind og finder dit domæne. Så scroller du ned og vælger “Anonym WHOIS”.
Unoeuro1
Herefter trykker du på “Aktiver anonym WHOIS”.
Unoeuro2
Og så skulle du gerne få denne besked. Så begynder Unoeuro at gøre dig anonym i WHOIS registreret. I praksis sker det ved at Unoeuro skriver sig selv som registrant i stedet for dig. Det betyder at hvis nogen vil finde ud af hvem der ejer dit domæne, så står der bare Unoeuro i stedet for.
Unoeuro3
Bemærk at denne guide kun virker for internationale domæner. For DK domæner er der en lidt anden procedure.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x