5 Google+ communities som du bør følge

Denne artikel er egentlig skrevet i forlængelse af en lignende artikel jeg skrev for nogle uger siden på min engelske blog Webmaster-land, omkring 5 gode Google+ communities. I den artikel kiggede jeg dog ikke på danske communities, pga. sproget. Det vil jeg dog rette op på i denne artikel, hvor jeg giver et forslag til 5 Google+ communities som du bør følge, hvis du interesserer dig for Content Management Systems (CMS), Søgemaskineoptimering (SEO), Online Marketing (heraf Affiliate Marketing) og Sociale Netværk.
Google+ Communities blev lanceret af Google den 6. december 2012, som et alternativ til Facebook grupper. Hvor man før i Google+ skulle følge hinanden, for at se hinandens indlæg, kunne man nu møde en masse nye mennesker, som interesserer sig for det samme som en selv og dele indlæg med hinanden, selvom man ikke følger hinanden. Dette er et afgørende værktøj til marketing via sociale medier. Den eneste ulempe, er at det stort set kun er marketingsfolk og webmastere repræsenteret på Google+. “Almindelige mennesker” med helt “almindelige interesser” er ikke særlig repræsenteret – i hvert fald ikke i Google+ communities.
Og nu til de Google+ communties jeg vil anbefale jer at følge:

Google Authorship & Author Rank

Dette er et godt community hvor man taler mest om Authorship og Author rank, men også generelt rich snippets. Authorship er en af de meget aktuelle emner inden for SEO lige nu, så derfor er det vigtig at holde øje med. På dette community kan du lære meget om Authorship og Author rank udfra de spørgsmål folk har. Den eneste ulempe er at der efterhånden er over 3000 medlemmer, og at communitiet derfor efterhånden drukner i indlæg. Men det er klart et community jeg vil anbefale jer at følge.
Google Authorship & Author Rank community

Søgemaskineoptimering

Dette community er nok det bedste, danske Google+ community omkring søgemaskineoptimering. Her kommer der mange gode spørgsmål, som man kan lære meget af. Dette community kan varmt anbefales.
Søgemaskineoptimering

Joomla Danmark

De danske Joomla brugere er repræsenteret på Google+ i dette community, så det er her du kan møde andre Joomla brugere fra Danmark. Communitiet er også godt til at stille spørgsmål, eller dele artikler der er relevant for Joomla.
Joomla Danmark

WordPress Danmark

De danske WordPress brugere er repræsenteret på Google+ i dette community. Godt til at stille spørgsmål og dele tips og tricks.
WordPress Danmark

Affiliate Marketing

Et godt dansk Google+ community omkring Affiliate Marketing. Få svar på dine spørgsmål i dette community, hvor der altid står nogen klar til at hjælpe.
Affiliate Marketing
Dette er de fem bedste Google+ communities jeg er medlem af. De 4 af dem er danske, så det er da ganske godt gjort. Har i nogen favoritter? Skriv dem gerne nede i kommentarerne.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x