Plantronics Voyager Focus UC – trådløst headset med super lyd

Til dette Voyager Focus UC headset hører udover selve headsettet også en ladestation, USB-adapter, USB-kabel og brugermanual

Dette er en anmeldelse af et Plantronics Voyager Focus UC headset, der er et godt trådløst headset til private såvel som til virksomheder. Du får rigtig god og professionel lyd i dette headset.
Hvis du ofte hører musik eller skal bruge et headset til at tale telefonisk med andre, er det vigtigt at det er en ordentlig kvalitet. Voyager er blevet kaldet for en Mercedes inden for headsets og det er ikke uden grund. Lyden er i top, det er lavet af lækre materialer og det kan både bruges til musik og til at snakke i telefon med dine kunder, hvis du har en virksomhed.
Dette Plantronics Voyager Focus US headset er et trådløst headset, og det vil du blive glad for, hvis du også laver andre ting imens du f.eks. skal snakke i telefon. Ofte har trådløse headsets ikke en ordentlig lyd eller en dårlig rækkevide, men det er ikke tilfældet med dette headset. Jeg kan fint gå rundt i huset og ordne andre ting imens jeg hører musik eller foretager opkald.

Til dettePlantronics Voyager Focus UC headset hører udover selve headsettet også en ladestation, USB-adapter, USB-kabel og brugermanual

Rigtig god lydkvalitet

Dette headset har en rigtig god lydkvalitet, både i højtalerne og mikrofonen. Ørepuderne lukker fint tæt, så der ikke kommer for meget baggrundslyd ind. Herudover har headsettet Active noise cancellation technology der fjerner en del af baggrundsstøjen, så der kommer en mere ren lyd ud.
Mikrofonen består egentlig af 3 små mikrofoner, som tilsammen giver dynamisk støjreduktion. Du vil derfor ikke opleve, som man kan se med andre headsets, at du skal råbe ind i mikrofonen for at personen i den anden ende kan høre dig.
Headsettet har fin lyd til både at kunne høre musik, foretage telefonopkald eller måske deltage i et Skype opkald. Du virker fint i f.eks. et åbent kontormiljø, hvor du kan koncentrere dig om din opgave, uden at skulle tænke på at forstyrre dine kollegaer eller selv blive forstyrret. Du vil også sagtens kunne gå ud og hente en kop kaffe uden at det går ud over lyden eller samtalen du har gang i.

Let forbindelse til dine enheder

Jeg har prøvet adskillige trådløse headsets indtil videre, og en af de ting der ikke altid har været så let er forbindelsen. De fleste forbindes med bluetooth, og her har jeg oplevet at nogle gange skulle tænde og slukke for bluetooth på enheden og for headsettet før det virkede. Det har ikke været et problem ved dette headset.
Herudover medfølger der også en USB dongle og det er nok med den det er lettest at forbinde til f.eks. en computer. Først tænder man headsettet og så sætter man USB donglen i, og så går der ca. 2 sekunder så er den forbundet og klar til brug.

Tag telefonen med din stemme

En anden smart ting ved dette headset er at du behøver ikke bruge knapperne for at tage et opkald. Hvis der er en der ringer, får du det at vide. Og så kan du bare sige “Answer” eller “Ignore” afhængig af om du ønsker at tage opkaldet eller afvise det.

Nem opladning af headsets

En af de bedste ting ved dette headset, er den måde det skal oplades på. Ofte kræver et trådløst headset at man tilslutter en USB ledning til headsettet. Til dette Plantronics Voyager Focus US headset er der en ladestation hvor du let og elegant kan hænge headset over når du ikke bruger det. På den måde er du sikker på der altid er strøm på når du skal bruge det.
Ofte bliver det stik hvor ledningen skal i også slidt hvis man bliver ved med at skulle oplade det. Men det er ikke problemet med en ladestation.
Batteritiden på trådløse headsets plejer ikke altid at være særlig god, men det er ikke tilfældet ved dette Plantronics Voyager Focus UC headset. Jeg kunne sagtens bruge det en hel arbejdsdag med både musik og opkald, uden at det løb tør for batteri.

Udseende og komfortabilitet

Plantronics Voyager Focus US er et pænt, handy headset der er lavet af lækre materialer. Ørepuderne indeholder memoryskum og er ellers er de beklædt med læder. Mikrofonen sidder på en mikrofonarm, så du kan trække den ned når du skal bruge den. Ørepuderne omslutter øret tæt, så du ikke hører alle mulige baggrundslyde imens.
Headsettet er beklædt med mange intuitive knapper til f.eks. at styre opkald eller slå lyden fra. Du kan derfor roligt gå rundt i huset og lave andre ting imens du hører musik eller styrer opkaldt. De knapper der er på headsettet er:

 • En knap til at slå mikrofonen fra og til
 • Knapper til at justere volumen og musik
 • Knap til at slukke og tænde for headsettet

Til venstre kan du se den ladestation der følger med. Her kan du hænge headsettet på, uden ledning, når arbejdsdagen er omme og så er den fuldt opladet næste arbejdsdag.

De tekniske detaljer

Plantronics Voyager Focus US har følgende teniske detaljer:

 • Active noise canceling technology der fjerner baggrundsstøj
 • Forbindes med bluetooth eller via USB dongle
 • SoundGuard der beskytter dig mod for høje lyde
 • Voicealert der advarer dig om hvem der ringer og lign.
 • Kan forbindes til PC, Mac, iPad, smartwatch, mobiltelefon og lign.
 • Medfølgende ladestation til opladning uden ledning
 • Trådløs rækkevide på 45 meter
 • 3 mikrofoner giver dynamisk støjreduktion
 • Vejer 155 gram

Hvis du køber produktet indeholder æsken:

 • Headset
 • Ladestation
 • USB-adapter
 • USB-ladekabel
 • Transportetui
 • Quick guide

Du kan også finde flere brugermanualer her.

Hvor kan jeg købe Plantronics Voyager Focus UC?

Jeg kan varmt anbefale dette headset, der både er brugbart og har en god lydkvalitet. Du kan finde en forhandler hos Ergotel.dk. Prisen er lige nu 2.792,50 kroner inkl. moms

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x