Thansen ladestander – Hvad får man for pengene?

Nogle overvejer at købe en ladestander hos Thansen når de går på udkik efter en ladestander til elbilen. Vi ser på den ladestander man kan få fra Thansen.

Der er mange ladestandere du kan vælge imellem, når du skal købe en ladestander til din elbil. I denne artikel vil vi se nærmere på en af de ladestandere som du kan købe hos Thansen. Det drejer sig om den ladestander der hedder Væglader EV Type 2 10-32A 3 faser 6M til 3.799 kroner. Du skal selvfølgelig være opmærksom på at ladeboksen skal installeres af en elektriker, så det skal du også afsætte penge til.

Denne ladestander er en ladestander med 3 faser der understøtter op til 32 ampere (A). Den har et 6 meter Type 2 kabel med, som er det mest almindelige kabel du bruger til at oplade din elbil med vekselstrøm. Fordi den understøtter så mange ampere, så understøtter den også opladning op til 22 kW. De fleste oplader med 11 kW i dag, men i fremtiden bliver 22 kW måske mere udbredt. Vær dog opmærksom på at det kræver også at din elinstallation i huset, dit ladekabel og din elbil understøtter opladning med op til 22 kW. Ladeboksen har et indbygget Type A RCD relæ og så har den DC beskyttelse indbygget.

Ladeboksen er meget simpel. Den har en knap på siden hvor du kan indstille hvor mange ampere den må trække. Så har du en måler der fortæller hvor meget strøm der kommer på bilen. Og det er det. Der er altså fx. ikke mulighed for at tilgå den via en app, hvor du fx. kan styre at den skal lade op når strømmen er billigst.

En af ulemperne ved denne ladeboks er at mange refusionsselskaber ikke understøtter den, så hvis refusion for el bliver genindført så er det her nok ikke den bedste ladeboks at købe. For dem med solceller eller elvarme som alligevel ikke kan refusion kan den måske godt være et bud på en billig ladeboks.

Det er også vigtigt at vide at du skulle kunne købe en ladeboks magen til via Aliexpress som er billigere (her hedder den MoreC EV charger) og som sendes fra Tyskland. Men så er det vigtigt at vide at den så er uden garanti, som du får på ladeboksen hvis du køber den i Danmark.

Jeg har set lidt forskellige anmeldelser af denne ladeboks fra folk der har købt den. De fleste siger at den virker som den skal, men den er meget simpel og indeholder ikke mere end en lader med en tæller og en knap. Andre anbefaler at man kigger efter en ladeboks fra Easee eller Zaptec i stedet for. Har du en Thansen ladeboks må du meget gerne skrive en kommentar nedenunder hvad du synes om den.

5 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x