Segboards – årets julegave 2015

Segboards er den seneste trend af gadgets vi ser lige nu. De er nu kommet ned i en pris, så de kan betales og det vil også kunne ses under juletræet i 2015. Der er nemlig godt gang i salget af de populære boards.
Segboards er en slags miniudgave af Segways, der er dem som Paul Blart kører rundt på i Centervagten. De koster stadigvæk en 50-60.000 kr., så det varer nok nogle år før de bliver rigtig udbredte i Danmark.
Centervagten
Men Segboards er derimod blevet noget billigere og kan nu fås til en 3-4000 kr. Det er også det der har gjort, at teenagere nu kan få dem i julegave af deres forældre.
segboards
Segboards er afløsere af skateboards og løbehjul, som var populære for nogle år siden. Man lærer hurtig at køre på dem, og der er mange teenagere der vil blive meget glade for at få dem i gave. De kan køre op til 12 km/t og kan køre op til 25 km på en opladning. Opladning tager 2-3 timer.

Hvad siger færdselsreglerne?

Så kan man jo stille spørgsmålet, hvilke færdselsregler der egentlig gælder for Segboards. Her er myndighederne endnu ikke helt afklaret med hvad der skal gælde, men indtil videre lyder det at disse køretøjer med én aksel skal betragtes som en cykel.
Det betyder også at man faktisk umiddelbart ikke må køre på dem på fortovet, men må ned på cykelstien!
Egentlig har færdselsstyrelsen umiddelbart ikke direkte taget stilling til anvendelsen af Segboards, men har taget midlertidlig stilling til Segways, der altså klassificeres som en cykel.
Uanset hvad er Segboards og Segways en af de mest sejeste gadgets vi har set i nyere tid. Gør dig selv og din familie en tjeneste og anskaf sådan en tingest.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
4 år siden

God artikel Andres,
Hvis du har spørgsmål omkring Segboards, set fra en leverandørs indgangsvinkel er du velkommen til at kontakte os:
http://www.gadgetroom.dk

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x