Samsung Galaxy S10 er kommet til Danmark

For nylig lancerede Samsung hele 3 modeller af deres flagskib Samsung Galaxy S10. Se nyhederne her.

I februar kom den nyeste version af Samsung Galaxy. Der kom tre forskellige udgaver til Danmark der har fået navnet S10, S10e og S10+. Der er faktisk også en fjerde udgave der hedder S10 5G, men den lanceres først i Danmark når vores 5G netværk er klar.

De tre udgaver har forskellige skærmstørrelser. Den mindste er S10e der har en størrelse på 5,8 “, S10 har 6,1 ” og S10+ har hele 6,4 “.

Samsung Galaxy S10 har selvfølgelig også hurtig trådløs opladning. Og så understøtter den faktisk omvendt trådløs opladning, så du med din mobiltelefon kan oplade andre enheder, for eksempel et smartur.

Fingeraftrykslæseren sidder på siden på S10e, men på både S10 og S10+ sidder den på selve skærmen. Her aflæses dit fingeraftryk via ultralyd bare det at du rører ved skærmen.

Batterikapaciteten strækker sig fra 3100 mAh på S10e, til 3400 mAh på S10 og 4100 mAh på S10+. Opladningen er trådløs med en Duo Pad, der også har en indbygget blæser så du ikke skal være bange for overophedning.

På bagsiden af den nye Samsung Galaxy S10 er der nu et trippelkamera – dvs. hele tre kameraer der arbejder sammen. Det ene er et 12 MP kamera med teleobjektiv, det andet et 12 MP kamera med vidvinkelkamera og det tredje et 16 MP kamera med ultravidvinkelkamera. På forsiden på S10+ sidder to kameraer, henholdsvis et 10 MP selfiekamera og et 8 MP RGB dybdekamera. På S10 og S10e sidder kun selfiekameraet foran. På S10e er der endvidere kun 2 kameraer på bagsiden.

Lagringspladsen kan internt fås helt op til 1 TB, og kan udvides med 512 MB. Du kommer altså ikke til at mangle plads på din lagring på telefonen.

Det er en spændende ny version af Galaxy-serien som Samsung har lanceret og som på nuværende tidspunkt på flere punkter slår Apple’s iPhone XS. Inden du vælger at investere i denne telefon skal du dog tage stilling til om du vil vente på den 5G model der kommer, når 5G kommer til Danmark.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x