Nu kan ChatGPT generere billeder

ChatGPT er igang med at udrulle en ny feature, der gør det muligt for dig at generere billeder med ChatGPT.

De forskellige AI chatbots er under rivende udvikling. OpenAI er nu også igang med at opdatere deres chatbot, så den også kan generere billeder. Det skriver Twitterbrugeren Jas Singh.

I det eksempel han viser beder han ChatGPT generere et billede af et flot hus ved stranden, og som du selv kan se er det lykkedes meget godt. Den nye mulighed er endnu ikke rullet ud til alle, men det er en del af betamulighederne i ChatGPT 4.0. Her skal du ind og aktivere det plugin der hedder Argil.ai. Det gør du ved at åbne indstillingerne og vælge “Beta features” og så aktivere den mulighed der hedder “Plugins”. Så åbner du Plugin store og installerer det plugin der hedder “Argil AI”.

Når du har installeret Argil AI, så skal du bare skrive i ChatGPT hvad den skal generere billeder af, og så kommer der et billede.

Den nye mulighed vil formentlig blive brugt en del til bl.a. coverbilleder til artikler. Billederne ser meget realistiske ud, bortset fra små fejl.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x