Fortnite – Et af de mest populære spil for tiden

Fortnite er et spil fra 2017, som er gået hen og blevet meget populært. Se her hvad spillet går ud på.

Counterstrike og Mindcraft. Det er begge spil der nærmest har fået kultstatus, fordi de er blevet så populære. Det har gjort at der med tiden blev lavet store communities hvor spillerne interagerer med hinanden.

Den nye “dille” hedder Fortnite og kom til verden i 2017 og er siden blevet mere og mere populært. Det blev udgivet af Epic Games, og siden hen er der frigivet forskellige spilpakker hvor spillemåden og spilmaskinen bag er den samme.

Et af dem hedder Fortnite – Save the World. Et spil hvor flere spillere sammen kan bekæmpe zombier, og beskytte et fort de skal bygge. Et andet hedder Fortnite Battle Royale, der er gratis, og hvor op til 100 spillere skal kæmpe mod hinanden, til der til sidst kun er 1 person tilbage. Endelig er der Fortnite Creative, hvor spillerne kan skabe verdener og kamppladser. Det sidste er netop frigivet december 2018.

Fortnite er altså meget populært, og faktisk har spillet i løbet af under et år fået over 125 millioner spillere, og en omsætning hundredevis af dollars hver eneste måned.

Fortnite kan fås til mange forskellige platforme, herunder til PC, PS4 og Xbox One. Hvis du selv gerne vil lære spillet mere at kende, findes der bøger du kan købe, der gennemgår alt der er værd at vide om spillet, som godt kan anbefales at købe. Og ellers er det jo bare at få fat i spillet og komme igang.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x