Fisker Ocean opdaterer WLTP rækkevidde – nu over 700 km

Elbilproducenten Fisker har opdateret WLTP rækkevidden for deres kommende elbil Fisker Ocean. Den kan nu køre op til 700 km på en fuld opladning.

Hidtil har den officielle WLTP rækkevidde for en Fisker Ocean været 630 km. Men nu har Fisker opdateret rækkevidden for Fisker Ocean Extreme til 707 km. Dermed er det faktisk den elbil med den længste rækkevidde ud af alle elbiler på det danske marked. De 630 km var Fiskers eget skøn over WLTP rækkevidde, men nu er den officielle måling kommet og den er altså 707 km.

Batteriet i Fisker Ocean Extreme hedder Hyper range batteri og er et Lithium-nikkel-mangan-koboltbatteri (NMC batteri) med en kapacitet på 100 kWh.

Fisker forventer at Fisker Ocean vil blive godkendt af de europæiske myndigheder senest 28. april 2023, og herefter vil blive leveret til dem der har forudbestilt elbilen. Den åbner desuden et udstillingscenter kaldet Fisker+ i både Wien og København den 11. april.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy Jakobsen siger:

Haha 707km / hvis vi antager den bruger 16kw/100km er det lige med et 115kw batteri og kalde det en rekord er vel og skyde gråspurve med kanoner.. til grin er hvad det er .. det var bedre han var mere realistisk og oplyse hvor meget den bruger pr. 100km, lige som resten af feltet. det andre er bare BLING og amerikansk når det er værst. jeg under mig over Henriks tilgang til at dele informationer, han tror han bygger en luksus slæde, af bundgarns plastik og vil sælge den til alle.. dog glemmer han bare at alle ikke lige har en halv million plus kr. at smide efter en hverdags slæde. og den pris til 325000kr er jo ren fiktiv, der kommer sæder af sejlgarn som extra. hjulbolte kommer vel også som extra.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x