Få gratis WiFi i DSB tog

Hvis du ofte pendler med tog, kan du få adgang til gratis internet i DSB togene. Her kan du se hvordan.
Det er snart 10 år siden jeg rejste med tog sidst. Meget har ændret sig siden dengang, og en af de ting jeg har bemærket som togrejsende er at DSB nu tilbyder gratis WiFi til alle. Det findes ganske vist kun i de store tog, som for eksempel intercitytog, men det er efter min mening et god tilbud til pendlere, at de også får adgang til internet.
Jeg synes dog det var besværligt at finde ud af nøjagtig hvad der skulle til for at få adgang, så derfor tænkte jeg at det var der nok også andre der syntes. Derfor har jeg skrevet denne artikel, der sætter fokus på DSB gratis WiFi og hvordan du får adgang til det.

Er det nu helt gratis?

Da jeg steg ind på et intercitytog i forbindelse med min rejse, satte jeg straks min computer til trådløst netværk. Her fangede jeg det trådløse netværk der hedder TDC – og det er faktisk det der er DSB’s gratis WiFi. Det er nemlig TDC der står for det.

 
Når du forbinder til “TDC” åbner der straks denne skærm, hvor du bliver bedt om at logge ind.

Som du kan se er det et TDC hotspot der er sat til i dette DSB tog. På højre side har man mulighed for at logge ind. Men ellers klikker du bare på “Klik her” for at begynde at surfe.

Alternativ aktivering af DSB gratis WiFi

Hvis du ikke får det ønskede vindue frem, kan du evt. forsøge at navigere til adressen DSBinternet.dk. Når du gør dette får du vist nedenstående skærm, der betyder at nu har du adgang til gratis WiFi.

Herefter kan du så bare surfe som du har lyst til. Jeg synes forbindelsen var noget langsom ind imellem, men jeg tror det især er et problem på tidspunkter hvor mange rejser med tog og bruger internettet samtidig. Du vil derfor formentlig ikke opleve det problem altid når du rejser med tog.
Uanset hvad er det dog en stor service at kunne få adgang til gratis WiFi, når man rejser med tog. Jeg kommer i hvert fald til at bruge det en del.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x