Diba Billån er lukket

Diba billån var et af de billigste låneselskaber der ydede lån til billån gennem en årrække. Nu er de lukket.

Før i tiden tog jeg altid et billån i en rigtig bank når jeg skulle have et nyt billån. Men de seneste år har flere af bilforhandlerne haft tilknyttede bilfinansiering som har gjort det billigere end bankerne. Der har også været selskaber der kun ydede billån, som har tilbudt lavere renter end bankerne. Et af dem var Diba billån, hvor man kunne få et billån til en meget attraktiv rente der var under hvad bankerne kunne tilbyde.

Men nu er Diba billån lukket, fremgår der af deres hjemmeside. Der fremgår ikke hvad årsagen er til lukningen, hverken af deres hjemmeside eller Facebookside.

Diba Billån har eksisteret siden 1989, men i 2013 blev det overtaget af Sydbank. Siden da har det de facto været Sydbank der lånte pengene, og man fik som kunde hos Diba billån derfor også breve fra Sydbank. De har flere gange også været kåret som Bedst i test, og været et af de steder der blev anbefalet når man skulle have et billån.

Selvom Diba Billån lukker, fortsætter de eksisterende kunder dog fortsat med at have deres eksisterende lån. Der er altså kun lukket for optagelsen af nye lån.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x