Anmeldelse af OnePlus 2

OnePlus 2
OnePlus 2

Sidste år kom OnePlus 1 ud på markedet med stor succes. Nu kommer OnePlus 2 og vi kigger lidt på opdateringen. 

OnePlus 2

OnePlus 2


Det der er velkendt for OnePlus er især fordi man får så meget for en så lav pris. Det er også grunden til at der er solgt ca. 1,5 millioner enheder af OnePlus one.

Hardware specifikation

Skærm

Skærmen er en 5,5″ og har full HD. Opløsningen er 1080×1920 pixels og pixels densiteten er 400 ppi.

Processor, RAM og grafik

Processoren i denne mobil er en octacore processor, hvilket gør at der kan udføres mange opgaver på samme tid på mobiltelefonen. Det er en vigtig egenskab for mobilens drift. Det er en Snapdragon 810 og hver kerne har 1.8 GHz.
Den har en Adreno 430 grafikchip indbygget. Herudover har den GB LP-DDR4 RAM. Du kan vælge mellem en version med 4 Gb eller en version med 3 Gb.

Lagerplads

Indbygget kan du vælge mellem at have 16 Gb intern lagerplads eller 64 Gb intern lagerplads.

Kamera

Mobiltelefonen har både et frontkamera og et bagkamera. Frontkameraet er på 5 MP, mens bagkameraet er på 13 MP.

Batteri

Batterikapaciteten er på 3300 mAh.

Netværk

Enheden understøtter 802.11 a/b/g/n/ac WiFi netværk og WiFi Direct.

Operativsystem

Enheden har Android 5.1 (Lollipop) installeret. Herudover har OnePlus tilpasset Android en del, så den får mere funktionalitet. De kalder selv styresystemet for Oxygen OS.

Størrelse

Størrelsen på mobilen er 151,8 x 74,9 x 9,85 mm og den vejer 175 gram.

Generelt indtryk

Denne mobiltelefon har virkelig haft meget at leve op til, efter dens populære forgænger.
I forgængeren var der en del problemer med skærmen, som ser ud til at være løst i denne 2. version, så det er virkelig godt.
Denne mobiltelefon har også en fingeraftrykslæser, som vi kender den fra iPhone. Dog ser det ud som om den læser dit fingeraftryk hurtigere end iPhone og den er også rimelig præcis med læsningen.
Hvis man skulle nævne nogle ulemper, så kunne skærmen godt have en højere opløsning, som man har set fra konkurrende mobiltelefoner (mon det kommer i 3. version?), men skærmen er stadig rigtig god og det er nemt at læse hvad der står på skærmen. Lyden kunne også godt være en anelse bedre.
Prisen er 2.499 kroner for udgaven med 3 Gb RAM og 16 Gb lagerplads, mens den er 2.999 kroner for udgaven med 4 Gb RAM og 64 Gb lagerplads. Med den prisforskel, burde man vælge den dyre version, da man her får væsentlig mere RAM og lagerplads for pengene.
Generelt er der mange små forbedringer i denne version i forhold til forgængeren, men man kan også mærke at de har holdt igen med nogle forbedringer (måske til næste version) for at spare på prisen. Det betyder dog også at prisen er helt i bund og her får du en rigtig god telefon for en billig pris.
 

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x