Weber Genesis E-325 – Godt bud på en Weber gasgrill

En Weber Genesis gasgrill er en af de store modeller, hvor der er god plads til at lave mad. Men prisen er også i den høje ende.

Jeg kigger efter et godt bud på en god Weber gasgrill, efter jeg nu har fået en Weber Traveler til når jeg skal have den med rundt omkring. Nu har jeg også brug for en mere fast grill. Jeg har kigget på denne Weber Genesis gasgrill, som umiddelbart ser god ud. Prisen er dog noget høj, næsten 11.000 kroner, men jeg kan se den ofte er på tilbud. For eksempel har jeg fundet den i en butik til 7500 kroner, hvilket er mere acceptabelt.

Det særlige ved denne er den store grillplads. Og så har den 3 gasblus, så du kan variere temperaturen på forskellige ting. Der er også en øvre rist, hvor du for eksempel kan holde tingene varme eller varme brød, så de ikke brænder på.

En af de interessante ting man kan tilkøbe er en pizzasten, så du kan lave dine egne pizzaer på grillen.

Jeg har endnu ikke købt denne gasgrill, men overvejer at købe denne. Har du den selv? Så må du meget gerne skrive om dine erfaringer nederst.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x