Film og serier jeg savner på streaming

Her er nogle af de film og serier jeg savner på nogle af de mange streamingtjenester der findes.

Efterhånden er der rigtig mange streamingtjenester, og det betyder du kan finde stort set alt du gerne vil se. Men med tiden har jeg alligevel samlet nogle film og serier som jeg ikke har kunnet finde. Nogle af dem findes på de samme streamingtjenester i udlandet, men udbydes ikke i den daanske version. Det er lidt ærgerligt, fordi det afskærrer os fra film og serier vi gerne vil se.

Man kunne så måske overveje en VPN forbindelse og så tegne et amerikansk abonnement på den pågældende streamingtjeneste, men det er måske også meget at gøre bare for en enkelt film eller serie man gerne vil se der.

En af de serier jeg gerne ville kunne se på en streamingtjeneste er serien Alletiders barnepige eller The Nanny hvor vi følger Nanny Fine spille barnepige i Maxwell Sheffields børnefamilie. Det er en sjov og hyggelig serie jeg selv så meget i 90’erne, og det kunne virkelig være godt hvis den også kunne ses på nogle af streamingtjenesterne. Jeg har søgt efter hvor den kunne være, og jeg kan se at den for amerikanerne har været tilgængelig på HBO Max fra april 2021, men tilsyneladende ikke den danske version. Det vides ikke om HBO Max har tænkt sig at ændre på det. I en henvendelse til HBO Max, svarer de følgende:

“The Nanny” er desværre ikke tilgængelig på den danske HBO Max, men er tilgængelig på den amerikanske HBO Max. Jeg vil gøre dig opmærksom på at det er noget vi har sendt videre til den rette afdeling, i håb om at “The Nanny” bliver tilgænglig i den nærmeste fremtid.

Kundeservice HBO Max

Så er der også filmen Rat Race med Rowan Atkinson som i en komedie jagter en stor præmie. Også en god komedie man burde kunne se på streaming. Jeg kan se den umiddelbart skulle være tilgængelig på i hvert fald Amazon Prime, i hvert fald til at købe og leje. Men ikke i den danske udgave, kun i den amerikanske udgave. Den skulle også tidligere have været på både Netflix og HBO Max, men heller ikke her er den tilgængelig i Danmark.

Den tredje film jeg også har ledt meget efter er komedien Dogma fra 1999, hvor vi følger de to faldne engle der prøver at udnytte et smuthul til at komme tilbage til himlen igen. Den er umiddelbart slet ikke tilgængelig på streaming, hverken for danskere eller amerikanere. Det skulle skyldes at rettighederne er ejet af Bob og Harvey Weinstein, som har en aftale fra før tiden med streaming, og den er ikke fornyet siden da. Selskabet ejet af Weinstein gik konkurs i 2018, men rettighederne til Dogma blev ikke overtaget i konkursboet, hvorfor det personligt skulle være ejet af dem.

Hvilke film eller serier savner du på streamingtjenester? Skriv gerne om dem i en kommentar nedenunder.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x