Black Friday 2019 – Det kan vi forvente

Black Friday er en af årets største udsalgsdage, og i år bliver ingen undtagelse. Se her hvad Black Friday er og hvad vi kan forvente.

Om en måned har vi den årlige udsalgsdag som kaldes for Black Friday. Den 29. november 2019 er nemlig den første fredag efter Thanksgiving og som navnet lyder en amerikansk tradition, der også er kommet til Danmark. Den efterfølgende mandag kalder man også for Cybermonday, og det er også en stor udsalgsdag.

Jeg plejer altid at tjekke de gode tilbud ud til Black Friday hvert år, og har da ofte sparet en del penge. For eksempel købte jeg engang en sofa til ca. halv pris. Jeg udnytter også ofte dagen til at købe en del af de julegaver jeg alligevel skal have købt her.

Hvis du skal ud og købe noget elektronik, enten til dig selv eller din familie, så kan du også ofte få et godt tilbud Black Friday. Blandt andet kommer både El-giganten og Power ofte med gode tilbud til Black Friday. For ikke at glemme alle de mange internetbutikker, der selvfølgelig også udnytter Black Friday til at gøre et godt salg.

Hvis du laver hjemmesider, kan du ofte også få et godt tilbud på et webhotel eller et domæne. Blandt andet plejer Namecheap ofte at komme med vanvittig billige tilbud på domæner, for eksempel domæner til under 10 kroner for et år. Det regner jeg også med de gør i år.

Der plejer også ofte at komme mange gode rabatkoder til at kunne få ekstra tilbud Black Friday eller Cybermonday. Hvis du får kendskab til nogle rabatkoder, må du meget gerne skrive dem nedenunder, så kan jeg eventuelt samle dem til en liste her på siden.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x