Annoncering på IT-blogger.dk

IT-blogger.dk anvender reklamer for at finansiere driften af siden. Det gør vi dels gennem AdSense og dels gennem forskellige affiliate sider, som leverer reklamer til hjemmesider. Det betyder at hvis du klikker på en reklame og køber et produkt, vil vi tjene en mindre kommision, som går til driften af siden.

Disse reklamer vises uafhængigt af det indhold der er i den enkelte artikel. Det vil sige når AdSense placerer en reklame, sker det automatisk udfra en algoritme, vi ikke har indflydelse på. Dette gælder både indholdet og placeringen af reklamen. Reklamer fra Affiliate sider har vi udvalgt, og de kan godt placeres på sider, hvor der skrives om relevante ting. Der kan også på nogle sider være affiliate links, hvor vi ligeledes tjener en kommision, hvis de fører til salg, men disse links vil kun være at finde i relevante artikler hvor vi alligevel ville have placeret et link til den side.

Hvis du ønsker at annoncere på IT-blogger.dk, kan du blive en del af de affiliatesider vi anvender. Det er ikke længere muligt at få en intern affiliate aftale.

Hvis du ønsker at vi tester et produkt, og skriver om det her på siden, er du også velkommen til at skrive til os. Vi skriver kun om ting der er relevante her på siden, og det vil derfor være en konkret vurdering i forhold til tidsforbrug om vi vil gøre det. Vi anmelder altid et produkt ærligt, uanset om resultatet er godt eller skidt.

Du kan ikke bestille offentliggørelsen af en bestemt tekst på IT-blogger.dk. Som udgangspunkt skal vi kunne stå 100% inde for det vi skriver. Du kan i stedet eventuelt se på muligheden for at gæsteblogge på IT-blogger.dk.