Adrotate – Error, no group ID set! Check your syntax!

I en af de seneste opdateringer af Adrotate er der desværre sneget sig en fejl ind, som gør at hvis du viser Adrotate i en widget, så vises reklamen ikke. I stedet vises fejlen “Error, no group ID set! Check your syntax!”. Se her hvordan du løser problemet. 
adrotate
Fejlen kan desværre ikke løses direkte med en opdatering, så man er nødt til at gøre noget manuelt på alle de widgets der viser Adrotate. Men det første du skal gøre, hvis du ikke allerede har gjort det, er at opdatere dit Adrotate plugin.
Herefter åbner du Widgets i WordPress og finder dit Adrotate widget. Hvis du folder den ud, vil du se at der fint er vist et gruppe ID. Nu klikker du bare på “Gem” og vupti så vises reklamen igen.
Det er lidt irriterende at det ikke kan løses med en opdatering, da man så kan have sites der kører med denne fejl i lang tid før man opdager det. Det er kun et problem for de reklamer der vises i en widget og umiddelbart kun hvis du anvender gruppe ID.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x