Et års erfaringer med Azehosting

Jeg har nu haft et Azehosting webhotel i et års tid, og gør her status på hvor godt webhotellet har kørt og hvorvidt jeg kan anbefale dig det.
Gennem tiden har jeg prøvet et hav af forskellige webhoteller. Jeg har prøvet Unoeuro, One.comGigahost, cHosting, Cliche Webhosting, Meebox og Azehosting. Jeg skifter jævnligt webhotel, og undersøger løbende markedet, for at have det bedste webhotel til mine websider. Jeg har også altid flere webhoteller ad gangen, så jeg kan sammenligne dem.
Sidste år prøvede jeg for første gang Azehosting. De betegnes nok som et af de mindre webhotelfirmaer, men har rigtig gode anmeldelser fra dem jeg kender, og derfor besluttede jeg mig også for at afprøve dem. Prisen for et webhotel er godt, og det bedste af det hele er at de understøtter cPanel og du kan købe et webhotel, hvor du kan tilføje alle de domæner du har brug for.
I dag har jeg en del af mine websider samlet hos Azehosting. De har en fin hastighed på deres websider, og det er sjældent at webhotellet går ned. Jeg har flere gange også haft kontakt til supporten, og de er altid klar til at hjælpe og svarer hurtigt på de henvendelser jeg har haft.
Sidste år valgte de at flytte deres danske servere til Tyskland. I starten var jeg lidt betænkelig ved, om det kunne påvirke hastigheden. Nu efter flere måneder har jeg dog måttet konstatere at det slet ikke var tilfældet. Forskellen i hastighed mellem Danmark og Tyskland kan ikke mærkes. Du kan derfor rolig vælge at investere i et af deres webhoteller.
Alt i alt har jeg haft rigtig gode erfaringer med Azehosting det seneste år, og forventer også at have det fremover. Derfor vil jeg varmt anbefale dig at købe et Azehosting webhotel til dine hjemmesider.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x