Få din hjemmeside hurtig i Google

I denne guide vil jeg vise dig et trick til, hvordan du får en hjemmeside hurtig i Google’s søgeresultater, ved hjælp af Google Søgekonsol.
Først logger du ind på Google Søgekonsol. Hvis du ikke allerede har en konto eller opsat hjemmeside i Google Søgekonsol, anbefaler jeg dig at tjekke denne guide ud.
Når du er logget ind, vælger du den hjemmeside, som du skal have i Google. I menuen til venstre vælger du “Crawl” og herefter “Fetch as Google”.
GS9
Så vælger du URL adressen der skal indexeres (hvis det da ikke er forsiden). Der hvor der står “Desktop” skal du lade stå. Så trykker du på knappen “Fetch”.
GS10
Herefter får du en linje der repræsenterer den URL-adresse du har valgt. Vælg nu knappen “Submit to index”.
GS11
Så vælger du “Crawl this URL and its direct links”. Det betyder at den både vil indexere URL-adressen, men også alle undersider der linkes til. Tryk på “Go”.
GS12
Og vupti så er den indsendt til Google. Du skal både indsende en desktop version, men også en mobilversion. Du indsender en mobilversion ved at ændre der hvor der stod “Desktop” til “Mobile: Smartphone”.
Når du har indsendt en URL adresse, går der lidt tid før den kommer i Google. Der plejer at gå mellem 5 minutter og 15 minutter. Google Søgekonsol er altså en hurtig og effektiv måde at komme hurtig i Google’s søgeresultater.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x