Wallmans Dinnerparty – Fed oplevelse med god mad

Hvis du vil prøve en god oplevelse med kombineret underholdning og mad, så skulle du prøve Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen i København.

Hvad enten I skal have en god oplevelse med firmaet eller familien, er Wallmans Dinnerparty et godt bud. Du får en 4 retters menu, hvor I samtidig underholdes med sang, musik og cirkus. Kunstnerne gør det virkelig godt, og du vil også opleve at få serveret af dem mellem de forskellige shows.

Man kan tage børn fra 6 års alderen med derind, men det bør dog nævnes at der i showet også indgår erotiske elementer som et komisk indslag. Ikke noget i stor stil som børn ikke kan tåle, men som forældre må man afveje hvad børnene skal med til.

Det foregår i Cirkusbygningne i København, og du kan så fx. overnatte på Hotel Imperial der ligger få meter fra Cirkusbygningen. Har du brug for at parkere bilen er Axeltorv parkeringskælder også lige ved siden af.

Showet varer i 4 timer, og her får du serveret forret, tapas, hovedret og dessert imens showet foregår. Efterfølgende forvandles stedet til en natklub, hvor du kan købe drikkelse og gå på dansegulvet.

Hvor meget det koster afhænger af hvor du gerne vil sidde. Der er biletter fra 749 til 2.149 kroner pr. person. Sæsonen foregår fra 26. august til 17. december og suppleres med et nytårsshow.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x