Vis indlæg på WordPress som resume

I kategorier og andre arkiver i WordPress bør man vise sine indlæg som et resume, i stedet for hele indlægget. Her viser jeg hvordan man gør dette.
Hvis du anvender resuméer i stedet for hele indlæg i kategorier, vil der ofte komme en “Læs mere” knap afhængig af temaet du anvender. Nogle temaer viser også resumér som standard – men ikke alle.
Det er en god ide at vise resuméer, da du ellers har risiko for duplicate content, dvs. at have det samme indhold på flere sider. Det er ikke særlig godt for søgemaskineoptimering af din hjemmeside.

Sådan gør det

Først skal du i indstillingerne angive at du vil have vist som resume fremfor hele indlægget. Gå til kontrolpanelet og vælg “Læsning” under “Indstillinger”. Så vælger du “For hvert indlæg, vis” som værende lig med “Resume”.
Read
Så skal du for hvert indlæg du laver angive hvor “Læs mere” knappen skal vises (hvis dette ikke er indbygget i temaet). Dette gør du ved først at skrive dit indlæg og så trykke på nedenstående knap på det sted i teksten hvor knappen skal være. Det der står før den linje der kommer vil så være resuméet.
Read2
Har du flere spørgsmål til WordPress er du velkommen til at skrive et spørgsmål i kommentarerne.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
2 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolaj
5 år siden

Hører det tit som begrundet med SEO, men må indrømme at jeg selv glemmer det ofte. Har du nogle erfaringer med, at det har givet et spring i trafik ved at gøre dette, på f.eks. store blogs med mange kategorier?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x