Tesla sænker prisen på Tesla Model 3

Endnu engang sænker Tesla prisen, denne gang på Model 3 Standard Range og Model 3 Long Range.

Endnu engang sænker Tesla prisen på nogle af deres biler. For en måneds tid siden sænkede de prisen med ca. 100.000 kroner, men nu sænker de prisen igen. Det er kun på den model der hedder Model 3, hvilket er den billigste af Tesla modellerne.

Fremover vil Model 3 Standard Range koste 329.990 kr. mens Long Range vil koste 389.990 kroner. Det betyder faktisk at Tesla Model 3 nu vil koste omtrent det samme som en Volkswagen ID.3. Det vil derfor betyde at en større målgruppe nu vil have råd til at købe en Tesla og at den ikke kun vil være forbeholdt personer der har råd til at købe meget dyre biler.

Mens nyheden er god for dem der skal ud og købe en ny el-bil, så er det dårlig for dem der skal af med en brugt Tesla, herunder også brugtbilsforhandlerne. Når prisen på en ny Tesla falder, så er de også nødt til at sænke prisen på deres brugte Tesla. Dem der har købt en Tesla dyrt vil altså derfor få et større værditab alene på grund af prissænkningen.

Når Tesla sænker priserne på deres biler, vil vi ofte også se det samme ved konkurrenterne. Derfor kan man godt forestille sig at vi vil få endnu billigere el-biler i Danmark det kommende år.

Mens vi kan nyde godt af reduktionerne i priserne på Teslas el-biler, så venter vi stadig på at Tesla lancerer deres nye model. Der er nemlig en ny Tesla på vej i den helt billigste prisklasse, hvor Tesla har lovet den kun kommer til at koste 212.000 kroner, hvilket gør den til en af de billigste el-biler vi kommer til at have i Danmark.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x