TDC overtager Plenti – hvad kommer det til at betyde?

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

I dag har TDC Group meddelt at de har opkøbt billig-mobilselskabet Plenti, og overtager alle dets kunder. Se her hvad det kommer til at betyde.

Endnu et opkøb er nu gennemført i telebranchen. TDC Group har nemlig opkøbt Plenti, der ikke har særlig mange år på bagen. De blev lanceret med en ambition om at give de danske mobilkunder et simpelt mobilprodukt til en fast, lav pris.

Både TDC Group og Plenti har meldt ud at overtagelsen ikke umiddelbart kommer til at betyde noget for Plenti’s kunder og produkter. De har dog ikke lovet at priserne vil forblive som de er, hvilket formentlig er en noget de har lært af den shitstorm Oister for nyligt blev udsat for.

Én ændring ved vi dog kommer til at ske. Plenti lejer sig nemlig ind på 3’s net og her er det jo oplagt at Plenti skal flyttes over på TDC’s net i stedet. Dette er positivt for Plenti’s kunder, fordi TDC’s net dækker som regel bedre over hele landet – specielt uden for de store byer. Det er uvist præcis hvornår selve flytningen kommer til at ske. Når Plenti skifter netværket fra 3 til TDC, kan det godt betyde at simkortet skal skiftes ud. Plenti har dog meldt ud, at de endnu ikke ved om simkortet vil blive skiftet ud.

En anden ting mange spekulerer over er om Plenti kunderne så får adgang til TDC’s musiktjeneste. Her melder Plenti ud, at det ikke er planlagt, men det vil selvfølgelig blive meldt ud hvis det bliver aktuelt.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *