Stor torrentside straffes i Google søgeresultater

En af de største torrentsider, Kickass Torrents, har formentlig fået en penalty fra Google, så de ikke kan findes i Google’s søgeresultater. 
Kickass Torrents er en af de mest populære torrent sider på nettet. Det har skiftet domæne flere gange og er nu tilsyneladende placeret på domænet kat.cr. Men dette domæne kan stort set ikke findes i Google’s søgeresultater, med mindre man søger meget specifikt efter dette domæne.
Søger man f.eks. “Kickass Torrents” kommer kat.cr ikke op i søgeresultaterne. Derimod kommer domænet kickasstorrents.eu frem, som umiddelbart skulle være en spamhjemmeside hvor man kommer til at downloade malware til ens computer.
kickass
Kickass har meldt ud at de ikke har ændret deres SEO for hjemmesiden, men at de har bemærket et fald i visningen i søgeresultaterne. Derfor mener de at google har givet dem en såkaldt penalty, der er en straf hvis man ikke lever op til Google’s retningslinjer.
Google har ikke selv meldt ud hvad problemet er, men man kan måske forestille sig at Google her medvirker til kampen mod ulovlig fildeling, som er udbredt på Kickass torrents.
Sammenligner man søgeresultaterne med andre søgemaskiner som Duck duck go eller Bing, kan man tydeligt se at Google har nedrangeret Kickass i forhold til de andre sider.
Synes du det er helt i orden at Google nu bidrager til kampen mod ulovlig fildeling, eller synes du Google skulle forholde sig neutral? Giv gerne din mening til kende i kommentarerne.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x