Radio24syv’s arkiv med podcasts kommer på Podimo

Der har længe gået spekulationer om hvor de mange podcasts som Radio24syv har lavet de seneste 8 år vil havne henne. Nu kommer de alle til at være tilgængelig på Podimo.

Selvom Radio24syv er lukket, er mange stadig interesseret i at genhøre nogle af de gamle programmer. Det kunne man tidligere på Radio24syv’s hjemmeside, men det vil jo ikke være muligt i fremtiden. Derfor gik der spekulationer om hvad der skulle ske med de mange podcasts, som fylder omkring 3 TB.

En række personer gik igang med at hente det store arkiv ned i det projekt der hed Arkiv24syv.dk. Det lykkedes, men udsendelserne blev ikke offentliggjort, da det ville være et brud på ophavsretten.

Siden kom det frem at Berlingske ville overtage Radio24syv’s arkiv. Og i dag kunne podcasttjenesten Podimo så melde ud, at de havde indgået en aftale med Berlingske, der gør alle Radio24syv’s udsendelser tilgængelig på Podimo.

Du kan oprette en gratis profil på Podimo, og på den måde få adgang til alle udsendelserne. Det vil altså ikke koste noget at lytte til de gamle udsendelser.

Nogle spekulerer på hvad der så vil ske med de nye afsnit, der vil komme på de programmer der fortsætter. Dem tror jeg ikke automatisk vil komme på Podimo, men i stedet blive tilgængelig som selvstændige podcasts på de udbydere der nu hoster dem.

Så hvis du også er vild med Radio24syv og vil lytte til de gamle udsendelser, så gå straks ind på Podimo og opret en profil.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x