Nu kommer Red Alert tilbage i Remastered version

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
1Tweet about this on Twitter
Twitter

Command & Conquer universet, herunder Red Alert, var en af de mest populære strategispil for nogle årtier siden. Nu har Electronic Arts valgt at lancere en Remastered version af både C&C og Red Alert.

Hvem husker ikke kampen mellem amerikanerne og russerne i Red Alert, hvor tiden omkring anden verdenskrig blev ændret, efter Hitler blev likvideret under en tidsrejse? Der blev lavet mange udgivelser i Command & Conquer universet, af de daværende Westwood som stod bag spillene. Senere blev Westwood opkøbt af Electronic Arts, og der er nu gået mange år siden det seneste spil blev lanceret.

Men nu bekræftes det i en ny Youtube video, at Electronic Arts er på vej med en remastered version af både Command & Conquer og Red Alert. De får hjælp af firmaet Petroglyph til dette. Her er nogle af de originale Westwood folk også ansat.

De to versioner vil også inkludere coverups til disse to spil, men efterfølgerne Red Alert 2 og Red Alert 3 ser endnu ikke ud til at blive udgivet. Grafikken bliver optimeret til 4K kvalitet, så det passer bedre ind til nutidens spil.

Det vides endnu ikke  hvilke platforme de vil blive udgivet til. Det må vi derfor afvente og se. Indtil videre nævnes kun PC, men det ville være optimalt også at udgive de nye spil til PS4 og Xbox. Det vides heller ikke hvornår udgivelsen ventes at komme, men der kan godt gå noget tid, da holdet endnu ikke er begyndt.

Kilde: EA

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
1Tweet about this on Twitter
Twitter

En kommentar til “Nu kommer Red Alert tilbage i Remastered version”

Skriv en kommentar