MeWe – Alternativ til Facebook

MeWe – Alternativ til Facebook

MeWe er et socialt netværk hvor privatliv er i fokus, og bliver fremført som et alternativ til Facebook.

I disse dage hvor Facebook har problemer med at holde på vores data, er der en del der søger efter alternativer til Facebook. Et af de sociale medier der nævnes som et alternativ til Facebook er MeWe. De fremfører sig som at passe på dit privatliv, og blev lanceret i 2016 som et nyt socialt medie.

Det er gratis at blive medlem og umiddelbart kan jeg ikke se nogen reklamer. Men hvordan finansieres de så? Hvis du downloader deres apps kan du se at du kan tilkøbe nogle premium pakker, og det kan godt være at det er deres finansieringskilde.

Når du laver et indlæg på din profil, er det kun dine kontakter der kan se det. Det gælder derfor om at få nogle kontakter, så du kan begynde at interagere med andre. Du kan også anvende tags ligesom du kender fra Facebook og Twitter.

Der findes også grupper inde på MeWe, som du kan joine. Så kan alle gruppens medlemmer se dit opslag, hvis du poster derinde.

Er MeWe ikke bare et nyt Ello?

Når du har oprettet en ny profil på MeWe, vil du føle dig ret alene. Der er stort set ikke nogen inde på MeWe, og indtil videre synes jeg faktisk bare det ligner et nyt eksempel på en Ello. En spøgelsesby hvor du kan have en profil, men ikke interagere med andre.

Det vil kræve at mange fra Facebook flytter over, for at det bliver virksomt. Og hvorfor skulle de så lige vælge MeWe.

Hvis du bliver medlem af MeWe, er du meget velkommen til at tilføje mig som kontakt.

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

One thought on “MeWe – Alternativ til Facebook

Skriv et svar

%d bloggers like this: