Lunar Way – Bank via en app

Lunar Way har de seneste år slået sig ned i Danmark, og forsøger at levere et alternativ til en traditionel bank. Vi kigger nærmere på hvad dette alternativ er i denne artikel.

I 2015 kom der en ny slags bank, som bemærkede sig ved at alt kontakt skete gennem en app. Tjenesten kalder sig Lunar Way, og er faktisk ikke en bank, fordi de har ikke en banklicens. Men de udbyder en bankapp med et tilhørende Visakort og så foregår alt gennem denne app. Det betyder også at de ikke har nogen filialer.

Da de hverken har banklicens eller filialer, så vil den konto du får oprettet i Lunar Way, rent teknisk blive oprettet ved Nykredit Bank. Nykredit investerede da også i Lunar Way tilbage i 2016, så på mange måder kan man sige at Lunar Way er en undergruppe af Nykredit. Fordelen er at du så er sikret op til 750.000 kroner, hvis banken går konkurs.

Det er gratis at få en konto og et Visakort hos Lunar way. Finansieringen er Fremium baseret, så det koster penge at tilkøbe visse tjenester udover grundpakken.

Du behøver ikke nødvendigvis skifte bank, for at få Lunar way. Men du får i hvert fald en konto og et Visakort du kan bruge.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det er altså ikke et Visadankort du får, men et Visakort.

Jeg har ikke selv oprettet en konto hos Lunar way, men synes da tjenesten ser interessant ud. Dog har jeg svært ved at se hvad Lunar way kan tilbyde i forhold til andre banker. De fleste steder får man jo et gratis betalingskort, og Lunar way app’en kan da ikke mere end de fleste mobilbanker.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x